Jeg henter min inspiration fra alt omkring mig og er især optaget af, hvordan alle kroppe er forskellige. Jeg har gennem min egen yogapraksis erfaret, at kroppen kan forvandles og udvikles, og denne opdagelse har ført mig videre og dybere ind i yogaen.
Baggrund


Jeg opdagede yoga for første gang, da jeg var omkring de 10 år. Jeg boede her med min familie i Malling, syd for Aarhus, og min storebror var optaget af yoga. Han fjollede ofte rundt i haven, hvor han lavede nogle "sjove" ting med sin krop. Eftersom som jeg voksede op med en bror, som åbnede sit eget yogacenter, har jeg udvidet mit kendskab og interessen til yoga.


Da min bror åbnede nr. 2 yogacenter (denne gang i Aarhus), fik jeg selv øjnene op for, hvor fedt det er at praktisere yoga. Jeg tog Hamsa Yoga Studios 100-timers Vinyasa Yogalæreruddannelse i 2013, og har siden da overbygget med en 50-timers teknisk yogalæreruddannelse samt 50-timers "hands on, play and support"-uddannelse i Indien - også udbudt af Hamsa Yoga Studio.


Jeg deltager endvidere på kurser, workshops, retreats og events rundt omkring i verdenen , samt afholder disse ved lejlighed. 


Min undervisning


Det vigtigste for mig er, at undervise en masse fed yoga. Det, jeg mærker yogaen gør for mig, vil jeg gerne videreformidle til andre. Mit højeste ønske er, at du forlader yogaklassen med en dejlig fornemmelse i kroppen og et god oplevelse.


Min undervisning bygger på en legende, udfordrende og udforskende praksis. Jeg nyder at bringe smil frem på læber og gøre yogaen til noget, som er sjovt. Jeg er lige så stor fan af, at undervise i et funky tempo, som jeg er af, at undervise i et blødt og roligt tempo. Der vil på alle klasser være en bid af styrketræning, udfordrende stillinger, balanceøvelser, flow og afspænding. I min måde at undervise på skabes der tid at nørde nogle teknikker, som er vigtige for kroppens velvære.


Mine uddannelser har rødder i Anusara yoga, men jeg lader mig inspirere af forskellige måder at bevæge sig på. Blandt andet; crossfit, fitnessøvelser, thaimassage og restorative yoga.

Jeg arbejder især nysgerrigt med et bevægelsesmønster, hvor rygsøjlens naturlige/oprindelige kurver genskabes. Principperne udspringer fra stilarten bowspring.
 

Copyright © All Rights Reserved